Suport de la Junta de l’AMPA a la direcció i docents de l’institut Lluís de Peguera

La Junta de l’AMPA de l’institut Lluís de Peguera, en relació a les diferent noticies aparegudes els darrers dies ,en alguns mitjans de comunicació, relacionades amb la implicació de la direcció i alguns membres de l’equip docent de l’Institut Lluís de Peguera amb la participació d’alumnes en mobilitzacions amb motiu del referèndum del proper dia 1 d’octubre, volem posar de manifest;

L’institut Lluís de Peguera és un centre educatiu de qualitat, amb voluntat d’innovació i millora contínua. Està integrat als barris de l’entorn, obert a tota la ciutat de Manresa i de referència per tota la comarca.

Realitza un treball constant amb l’objectiu de crear un entorn participatiu i motivador entre l’equip humà.

És un institut on s’educa des de la tolerància, l’acollida, el respecte, l’empatia, l’esperit crític i la responsabilitat, en sintonia amb les demandes de la societat actual.

Per tots aquests motius, Junta vol expressar la seva màxima confiança i suport vers la direcció i equip docent de l’institut Lluís de Peguera i els encoratja a seguir duent a terme la seva tasca amb la professionalitat i esperit de millora que demostren dia a dia.

La Junta de l’AMPA

Manresa, 27 de setembre de 2017